Repetities

Lijkt het je leuk om met ons mee te zingen? Drie keer per maand repeteren we op de woensdagavond van 20.15  tot 22.15 uur. Behalve dat we het heerlijk én gezellig vinden om samen te zingen, streven we samen met onze dirigente Tatiana Laryna natuurlijk naar een zo mooi mogelijke samenklank. Aandacht voor presentatie en uitstraling vinden we ook belangrijk. In verbinding is met jezelf en met elkaar. Naast Tatiana coacht stem- en danstherapeute Tessa Kortenbach ons hierin; met mooie resultaten tot gevolg.

"Ik denk dat zingen goed is voor een mens, het ontspant en je bent tijdens zo'n repetitie avond even in een andere wereld met leuke mensen."


Sybren (bas)

"Zingen bij Out Of The Box is zingen met een groep mensen met ieder zijn of haar kwaliteit en hoe verschillend we ook zijn, als we zingen vormen we één geheel."

Hilde (alt)

"Het zingen bij Ootb geeft mij ontspanning en energie en vooral ook gezelligheid met een fijne groep mensen!"

Bea (sopraan)

Repertoire

Wij zingen popsongs van nu en toen. Voornamelijk Engelstalige nummers, maar ook Nederlandse nummers en soms ook nummers in het Frans, Duits of Braziliaans. 
Een kleine greep uit ons gevarieerde repertoire: Englishman in New York, Avond, Havana, Dans le port d' Amsterdam, Come back my love, Mas que nada, Tot jij mijn liefde voelt, Seaside Rendez-vous. 
Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Optredens

Een aantal keer per jaar optreden, vinden we erg leuk. Hier met elkaar naar toewerken geeft  extra schwung aan de repetities. Afgelopen jaar deden we onder andere mee aan het korenfestival Amusing Hengelo en boekte een aantal winkeliers in Lochem ons voor een buitenconcertje tijdens koopzondag. Voor de komende maanden zijn er alweer nieuwe plannen in de maak. Dus hou ons in de gaten!