Repetities

Lijkt het je leuk om met ons mee te zingen? Drie keer per maand repeteren we op de woensdagavond van 19.30  tot 21.30 uur. Behalve dat we het heerlijk én gezellig vinden om samen te zingen, streven we samen met onze dirigente Zohra ten Vaarwerk natuurlijk naar een zo mooi mogelijke samenklank. Aandacht voor presentatie en uitstraling vinden we ook belangrijk. In verbinding is met jezelf en met elkaar. Naast Zohra coacht stem- en danstherapeute Tessa Kortenbach ons hierin; met mooie resultaten tot gevolg.

"Zingen bij Out Of The Box is zingen met een groep mensen met ieder zijn of haar kwaliteit en hoe verschillend we ook zijn, als we zingen vormen we één geheel."

Hilde (alt)

"We proberen in ons koor goed naar elkaar te kijken en te luisteren, dan wordt het soms ontroerend mooi!" 

Annet (alt)

"Onze vrolijke dirigente helpt ons heel goed om onze partijen te leren."

Dela (alt)

"Het zingen bij Ootb geeft mij ontspanning en energie en vooral ook gezelligheid met een fijne groep mensen!"

Bea (sopraan)

"Ik vond het een paar jaar geleden best spannend om bij een vocal groep met al wat jaren ervaring te gaan zingen, maar het voelde als  een warm bad."

Jacqueline (sopraan)

Repertoire

Wij zingen popsongs van nu en toen. Voornamelijk Engelstalige nummers, maar ook Nederlandse nummers en soms ook nummers in het Frans, Duits of Braziliaans. 
Een kleine greep uit ons gevarieerde repertoire: Englishman in New York, Avond, Havana, Dans le port d' Amsterdam, Come back my love, Mas que nada, Tot jij mijn liefde voelt, Seaside Rendez-vous, Uprising, Running up that Hill, Noodgeval. 
Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Optredens

Een aantal keer per jaar optreden, vinden we erg leuk. Hier met elkaar naar toewerken geeft  extra schwung aan de repetities. Afgelopen jaar deden we onder andere mee aan het korenfestival Amusing Hengelo en boekte een aantal winkeliers in Lochem ons voor een buitenconcertje tijdens koopzondag. Voor de komende maanden zijn er alweer nieuwe plannen in de maak. Dus hou ons in de gaten!