Out of the Box
Als vocal group met 16 enthousiaste zangers en zangeressen zingen wij popsongs van nu en toen. Dit alles onder leiding van onze geliefde dirigente Tatiana Laryna. Out of The Box bestaat ruim 10 jaar en heeft verschillende samenstellingen gehad, elk met haar eigen kracht. Op dit moment zingen we in een voor ons unieke samenstelling; we onderzoeken en ervaren de kracht van slechts één zanger te midden van 15 zangeressen. En die blijkt verrassend te zijn! Hieronder stellen wij ons graag aan je voor.

Tatiana Laryna - onze dirigente

Tatiana is een multitasker. Als dirigente haalt zij muzikaal het beste in ons naarboven. Tegelijkertijd begeleidt zij ons op piano, zowel tijdens repetities als optredens.

SybrenTjepkema - bas

 

"Ik denk dat zingen goed voor een mens is, het ontspant en je bent tijdens zo'n repetitie avond even in een andere wereld met leuke mensen." 

Carla Sigger - alt / tenor

"Ik zing vanaf het allereerste begin bij OOTB. Leuk om te zien hoe het koor is veranderd en gegroeid, met wisselende samenstellingen, dirigenten en repertoire."

Hilde Buitelaar - alt / mezzo

"Zingen bij Out Of The Box is zingen met een groep mensen met ieder zijn of haar kwaliteit en hoe verschillend we ook zijn, als we zingen vormen we één geheel." 

Dela Altena- alt

"Ik zing nu zo'n 5 jaar bij Out of The Box. Voor die tijd had ik totaal niets met muziek gedaan. Ik kan ook geen noten lezen. Maar zingen vind ik heel erg leuk. Onze vrolijke dirigente helpt ons heel goed om onze partijen te leren."

Petra Helmus - alt / mezzo

"Voor mij is zingen bij Out of The Box samen zingen met een leuke, gezellige groep. Het geeft energie en ik word er altijd blij van. De groep is niet zo groot en we zijn allemaal betrokken bij het wel en wee van het koor."

Bea Hof - sopraan

"Ik heb niet echt een lievelingsnummer, ik vind vooral de variatie leuk. Als ik een voorkeur moet aangeven dan ga ik voor de meer swingende nummers, maar dat komt omdat ik ook veel van dansen hou!"

Tineke van Loo - sopraan / mezzo

Bij Out of the box vind ik het gezellig onderling. Ik geniet van een mooie koorklank. Van de optredens maken we een feestje. Mijn lievelingslied is “Mag ik dan bij jou”. Vooral met wat mannen erbij vind ik dit zo'n mooi gevoelig lied. We kunnen hierbij een hele mooie klankleur krijgen met elkaar.

Anke Luiten - sopraan

"Zingen is goed voor je brein, voor je lijf én voor je humeur. Zingen
geeft een gevoel van vrijheid. Als je samen met anderen zingt dan voel je je verbonden met elkaar. En daarom vind ik het fijn om te zingen bij Out Of The Box. Zingen maakt mij blij!" 

Samenstelling Out of the Box 

Sopranen
Anja Franken, Bea Hof, Olga Klene, Floortje Mees ten Oever, Tineke van Loo, Anke Luiten, 

Jacqueline Peer, Erna Vegter


Alten
Dela Altena, Hilde Buitelaar, Annet Buiting, Petra Helmus, Erna Lammers, Bianca Olierook en Carla Sigger 


Bas
Sybren Tjepkema 
 

Het bestuur van Out of the Box bestaat uit Anja Franken (voorzitter), Carla Sigger (secretaris) en Sybren Tjepkema (penningmeester)