Nieuws

Puntjes op de i

4 april 2024 - Tijdens de laatste repetities voor ons komend optreden in Zwiep worden de puntjes op de i gezet. Gisteren oefenden Carla en Hilde hun solo voor het eerst en public. En ook al was dat voor eigen publiek, het was toch best spannend. Maar het ging hartstikke goed!
Verder was toetsenist Tim van Buitenen voor het eerst van de partij. Hij zal tijdens het optreden een aantal nummers begeleiden. Het optreden van zaterdag 20 april is overigens uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Later dit jaar wellicht voor een groter publiek.

Zaterdag 20 april: Out of the Box presenteert het verhaal van de Witte Wieven van Zwiep

13 maart 2024 - In Lochem en omstreken zijn ze wel bekend, de Witte Wieven. Ze spelen een belangrijke rol in het spannende liefdesverhaal dat zich eeuwen geleden afspeelde in het nabij gelegen Zwiep. Op 20 april brengen wij dit verhaal tot leven in popsongs. Het optreden is een try-out, uitsluitend voor genodigden. Wie weet, gevolgd door een optreden later in het jaar voor een groter publiek.

Oprichter van Out of the Box neemt na ruim 10 jaar afscheid

1 maart 2024 - Gisteravond zwaaiden we onze markante bas Sybren uit met een gezellig avondje bij hem thuis.  De oprichter van Out of the Box verlaat ons jammer genoeg, na ruim 10 jaar samen zingen. Hij nodigde ons uit voor de film 'As it is in Heaven'. Bijzonder om daar als koor samen naar te kijken! Sybren, ontzettend bedankt voor alles. Voor je enthousiasme, je grapjes en spontaniteit! En natuurlijk voor het oprichten van Out of the Box!! Komend optreden, in april, schittert Sybren nog een keertje samen met Anja in een mooi duet...

In de maak

23 februari 2024 - In april staat een bijzonder optreden gepland voor Out of the Box. Een beetje anders dan anders. Met onder andere een verteller en beeldprojecties. Tipje van de sluier: het verhaal van de Witte Wieven staat centraal.  De voorbereidingen zijn in volle gang. Tijdens de repetities met het instuderen van nieuwe nummers. Maar er wordt uiteraard ook druk vergaderd over muzikale begeleiding, budgetten, catering, aankleding. We hebben er zin in!

Nieuw seizoen van start met  nieuwe dirigent

13 september 2023 -  Hoera! We hebben een nieuwe dirigente!! Welkom Zohra!

Flashmob buitenbios Lochem

12 augustus 2023 -  Een aantal leden van Out Of The Box deed mee aan de flashmob voorafgaand aan de film "West Side Story".  Sybren mocht het spits afbijten bij het nummer "Maria" en dat deed hij met verve! Kijk voor een mooie foto op de website van Lokaal Gelderland.

Afscheidsavond voor Tatiana

5 juli 2023 -  Bij "Heden gesloten" in Almen namen we op muzikale wijze, en onder het genot van een hapje en een drankje, afscheid van onze dirigente Tatiana. Dag Tatiana! "Thank You For The Music!!"  

Optreden 't Talma

21 juni 2023 -  Met veel plezier opgetreden bij verzorgingshuis 't Talma in Loarn. Een thuiswedstrijd voor onze Olga, die bij 't Talma werkzaam is. 

Geslaagd optreden Hengelo

3 juni 2023 -  We hebben genoten van weer een zonnige editie van Amusing Hengelo. Gezellige optredens, enthousiast publiek en super organisatie.

Dirigent gezocht!

1 juni 2023 -  Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde dirigent die het stokje van onze huidige dirigente na de zomervakantie wil overnemen. Ben jij een dynamische dirigent met passie voor popmuziek? En heb je ervaring in het leiden van 4 tot 5 - stemmige ensembles? Kom dan ons buitengewone koor van 15 vrouwen en 1 man versterken. We dagen je uit om grenzen te verleggen, frisse arrangementen te creëren en een levendige podiumaanwezigheid te  brengen. Solliciteer nu en laat je creativiteit de vrije loop. Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan gerust contact met ons op! 

3 juni: optreden Amusing Hengelo

17 mei 2023 - Over twee weken swingt het weer de pan uit in het centrum van Hengelo. Ook wij staan dan weer op een van de vele podia van het  korenfestival Amusing Hengelo. Vorig jaar was het schitterend weer en was het gezellig druk op de terrassen rond de verschillende podia in het centrum van Hengelo (OV). Ook dit jaar hopen we natuurlijk op een lekker zonnig weertje. Zien we je daar?!

Voor het volledige programma kijk op de website van Amusing Hengelo.

Bijeenkomst Kunstroute Lochem

31 maart 2023 - Tijdens de netwerkbijeenkomst voor deelnemers van de Kunstroute gaven we een optreden in het sfeervolle Tuinmanshuis van Landgoed Verwolde in Laren. Superleuk om te doen. En een aanrader om komend Paasweekend eens een kijkje te nemen bij een van de vele kunstenaars, onder andere in datzelfde Tuinmanshuis!

Valentijn-verrassingsconcertjes

14 februari 2023 - Vandaag mochten we in Lochem een aantal geliefden verrassen met een mini-concertje in hun eigen woonkamer! Kijk op onze facebookpagina voor de enthousiaste reactie van één van de gelukkigen die we mochten toezingen.

Koopzondag

18 december 2022 - Even een toast op een geslaagd optreden tijdens koopzondag in de Smeestraat in Lochem. En weer even lekker warm worden, want het was wel koud om buiten te zingen!! 

Optreden in Gudulakerk

10 december 2022 - Uiteraard ontbraken de kerst popsongs niet tijdens ons bijna jaarlijks terugkerend optreden op de Goede Doelen Markt. Het publiek struinde gezellig langs de vele kraampjes in de Gudulakerk of profiteerde van de gelegenheid om even een pauze te nemen in de kerkbanken.

Avondprogramma Zonnebloem

31 augustus 2022 - Op het landelijk gelegen terras van Villa Schoolthoff in Kring van Dorth zongen wij voor een groep ouderen die op vakantie waren met de Zonnebloem. Leuk én fijn om te doen! We sloten af met een paar oer-Hollandse meezingers.

Benefietconcert in Openluchttheater Lochem

27 augustus 2022 - Het was fijn om een steentje bij te kunnen dragen aan benefietfestival Meeting4Life, een mooi en belangrijk Lochems initiatief voor de strijd tegen kanker. Geen betere plek hiervoor dan het sfeervolle Openlucht Theater.

Optreden op privé feestje

26 juni 2022 - Een informeel optreden tijdens een supergezellig en muzikaal tuinfeestje van één van onze koorleden. Erg leuk en voor herhaling vatbaar! Wil jij ook een live optreden op jouw feestje? Boek ons hier.