Nieuws

Geslaagd optreden Hengelo

3 juni 2023 -  We hebben genoten van weer een zonnige editie van Amusing Hengelo. Gezellige optredens, enthousiast publiek en super organisatie.

Dirigent gezocht!

1 juni 2023 -  Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde dirigent die het stokje van onze huidige dirigente na de zomervakantie wil overnemen. Ben jij een dynamische dirigent met passie voor popmuziek? En heb je ervaring in het leiden van 4 tot 5 - stemmige ensembles? Kom dan ons buitengewone koor van 15 vrouwen en 1 man versterken. We dagen je uit om grenzen te verleggen, frisse arrangementen te creëren en een levendige podiumaanwezigheid te  brengen. Solliciteer nu en laat je creativiteit de vrije loop. Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan gerust contact met ons op! 

3 juni: optreden Amusing Hengelo

17 mei 2023 - Over twee weken swingt het weer de pan uit in het centrum van Hengelo. Ook wij staan dan weer op een van de vele podia van het  korenfestival Amusing Hengelo. Vorig jaar was het schitterend weer en was het gezellig druk op de terrassen rond de verschillende podia in het centrum van Hengelo (OV). Ook dit jaar hopen we natuurlijk op een lekker zonnig weertje. Zien we je daar?!

Voor het volledige programma kijk op de website van Amusing Hengelo.

Bijeenkomst Kunstroute Lochem

31 maart 2023 - Tijdens de netwerkbijeenkomst voor deelnemers van de Kunstroute gaven we een optreden in het sfeervolle Tuinmanshuis van Landgoed Verwolde in Laren. Superleuk om te doen. En een aanrader om komend Paasweekend eens een kijkje te nemen bij een van de vele kunstenaars, onder andere in datzelfde Tuinmanshuis!

Valentijn-verrassingsconcertjes

14 februari 2023 - Vandaag mochten we in Lochem een aantal geliefden verrassen met een mini-concertje in hun eigen woonkamer! Kijk op onze facebookpagina voor de enthousiaste reactie van één van de gelukkigen die we mochten toezingen.

Koopzondag

18 december 2022 - Even een toast op een geslaagd optreden tijdens koopzondag in de Smeestraat in Lochem. En weer even lekker warm worden, want het was wel koud om buiten te zingen!! 

Optreden in december

10 december 2022 - Uiteraard ontbraken de kerst popsongs niet tijdens ons bijna jaarlijks terugkerend optreden op de Goede Doelen Markt. Het publiek struinde gezellig langs de vele kraampjes in de Gudulakerk of profiteerde van de gelegenheid om even een pauze te nemen in de kerkbanken.

Avondprogramma Zonnebloem

31 augustus 2022 - Op het landelijk gelegen terras van Villa Schoolthoff in Kring van Dorth zongen wij voor een groep ouderen die op vakantie waren met de Zonnebloem. Leuk én fijn om te doen! We sloten af met een paar oer-Hollandse meezingers.

Benefietconcert in Openluchttheater Lochem

27 augustus 2022 - Het was fijn om een steentje bij te kunnen dragen aan benefietfestival Meeting4Life, een mooi en belangrijk Lochems initiatief voor de strijd tegen kanker. Geen betere plek hiervoor dan het sfeervolle Openlucht Theater.

Optreden op privé feestje

26 juni 2022 - Een informeel optreden tijdens een supergezellig en muzikaal tuinfeestje van één van onze koorleden. Erg leuk en voor herhaling vatbaar! Wil jij ook een live optreden op jouw feestje? Boek ons hier.